AutoServis Kliman!

Autoservice Kliman!

„Brza i kvalitetna usluga

„Schneller und hochwertiger Service

autoservisa za sve marke vozila“

Liebling auf vier Rädern!“

Autoservis Kliman u ponudi ima servis za sve marke vozila

 

Fokus stavljamo na zadovoljstvo naših korisnika, a svoj uspjeh gradimo na profesionalnosti, stručnosti i dugogodišnjem iskustvu.

Naše usluge

Auto optika

Auto optika

Auto optika ili geometrija kotača je važna jer utječe na sigurnost vožnje, a definira se ispravnošću traga, nagiba i zatura kotača. Kako biste smanjili trošenje pneumatika, potrebno je podesiti geometriju kotača, a to možete zatražiti u našem autoservisu.
Montaža guma

Montaža guma

Jedino ispravne gume omogućuju sigurnu i udobnu vožnju. Ukoliko su vam gume istrošene i polovično napumpane, povećavate si rizik od proklizavanja vozila. Kako ne bi došlo do nepredviđenih situacija savjetujemo da zatražite termin u našem autoservisu te montažu i balansiranje guma prepustite stručnjacima.
Auto Klima

Auto Klima

Servis klima uređaja podrazumijeva: testiranje klima uređaja, kontrolu količine plina, punjenje klima uređaja, izmjena filtera i čišćenje, zamjena kompresora, promjena ulja u kompresoru i recikliranje plina. Zatražite termin i servisirajte vašu klimu kod nas.
Auto dijagnostika

Auto dijagnostika

U našem auto servisu pronaći ćete i uslugu dijagnostike. Računala dijagnostika nužna je za dijagnozu kvara na vozilu i odnosi se na rad motora. Ukoliko sumnjate na bilo kakav kvar, računalna dijagnostika će otkriti o čemu je riječ te procijeniti vrijeme i trošak popravka. Zatražite svoj termin!
Servis vozila

Servis vozila

Autoservis Kliman nudi servis za sve vrste vozila. Servis vozila može podrazumijevati prvi servis vozila, redovan servis te održavanje i servis prije tehničkog pregleda. Kvalitetan, redovan i pravovremen servis znači zdravlje za Vaš automobil te bezbrižnu i ugodnu vožnju za Vas.
Auto elektrika

Auto elektrika

Elektronika je postala sve kompleksnija i ponekad je puno lakše zamijeniti instrumentnu ploču (sklop) nego ju popravljati. Imajte na umu da cijena novoga sklopa može premašiti iznos od 10 tisuća kuna. Kako za sve postoji lijek, postoji i za elektroniku, pa Vašeg limenog bolesnika bez straha dovezite u naš auto servis.

Trebate uslugu autoservisa? Kontaktirajte s nama!

O nama

Iskustvo

Iskustvo smo stekli dugogodišnjim poslovanjem u autoindustriji. Konstantnim predanim radom, redovnim edukacijama i osposobljavanjem naših zaposlenika, razinu kvalitete naših usluga podigli smo na zavidnu razinu.

Oprema

Oprema kojom smo opremljeni te kojom popravljamo vaša vozila nam je najbitnija u poslovanju. Našu opremu čine najkvalitetniji rezervni dijelovi, najmoderniji uređaji poput računalnih, dijagnostičkih ili optičkih uređaja. Sve novitete u autoindustriji pratimo i naravno implementiramo i našu opremu i usluge.

Zadovoljni klijenti

Svim našim klijentima prije popravljanja vozila prvo definiramo kvar, dajemo savjete te ga informiramo o cijeni usluge i dijelova koji će biti potrebni da se kvar ukloni. Takvim načinom pružamo individualan pristup svakom klijentu. Zadovoljni klijenti naša su najveća prednost i zbog toga su nam uvijek na prvom mjestu.

    Sorry, no posts matched your criteria.
<