O nama

TKO SMO MI?

Auto servis Kliman može se pohvaliti sa 20 godina postojanja i uspješnog servisiranja vozila i to na istoj lokaciji sve ove godine. Ugled smo izgradili na profesionalnosti, iskustvu, stručnim mehaničarima, velikom broju popravljenih kvarova, a sve mogu potvrditi naši brojni i stalni klijenti.

 

Kako je autoindustrija napredovala tako je napredovao i naš auto servis. Do danas smo svoju djelatnost proširili na elektroniku, računalnu dijagnostiku, optiku pa računajte da kod nas svog limenog ljubimca ostavljate u dobrim rukama.

ISKUSTVO

Iskustvo smo stekli dugogodišnjim poslovanjem u autoindustriji. Konstantnim predanim radom, redovnim edukacijama i osposobljavanjem naših zaposlenika, razinu kvalitete naših usluga podigli smo na zavidnu razinu.

OPREMA

Oprema kojom smo opremljeni te kojom popravljamo vaša vozila nam je najbitnija u poslovanju. Našu opremu čine najkvalitetniji rezervni dijelovi, najmoderniji uređaji poput računalnih, dijagnostičkih ili optičkih uređaja. Sve novitete u autoindustriji pratimo i naravno implementiramo i našu opremu i usluge.

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Svim našim klijentima prije popravljanja vozila prvo definiramo kvar, dajemo savjete te ga informiramo o cijeni usluge i dijelova koji će biti potrebni da se kvar ukloni. Takvim načinom pružamo individualan pristup svakom klijentu. Zadovoljni klijenti naša su najveća prednost i zbog toga su nam uvijek na prvom mjestu.

NAŠA RADIONICA

U našoj radioni pronaći ćete tim mehaničarskih stručnjaka koji ovdje djeluju i „liječe“ vaše limene ljubimce već 20 godina. Radiona nam je opremljena najkvalitetnijim auto dijelovima i najmodernijom tehnologijom u autoindustriji.

 

Naš primarni cilj je brza i kvalitetna usluga pa ukoliko neki zamjenski dio nije trenutno dostupan u našem servisu, za par dana po narudžbi pribavljamo potreban dio za vaš automobil. U našoj radionici vaše vozilo biti će na sigurnom, a naši obučeni stručnjaci pobrinut će se da vozilo zadrži pouzdanost i sigurnost.

 

Priuštite vašem limenom ljubimcu popravak u našem auto servisu jer on to zaslužuje.