Usluge

Usluge koje nudimo

    Sorry, no posts matched your criteria.

Auto Optika

Auto optika ili geometrija kotača je važna jer utječe na sigurnost vožnje, a definira se ispravnošću traga, nagiba i zatura kotača. Kako biste smanjili trošenje pneumatika, potrebno je podesiti geometriju kotača, a to možete zatražiti u našem autoservisu.

Montaža guma

Jedino ispravne gume omogućuju sigurnu i udobnu vožnju. Ukoliko su vam gume istrošene i polovično napumpane, povećavate si rizik od proklizavanja vozila. Kako ne bi došlo do nepredviđenih situacija savjetujemo da zatražite termin u našem autoservisu te montažu i balansiranje guma prepustite stručnjacima.

Auto-Klima

Servis klima uređaja podrazumijeva: testiranje klima uređaja, kontrolu količine plina, punjenje klima uređaja, izmjena filtera i čišćenje, zamjena kompresora, promjena ulja u kompresoru i recikliranje plina. Zatražite termin i servisirajte vašu klimu kod nas.

Auto diagnostika

U  našem auto servisu pronaći ćete i uslugu dijagnostike. Računala dijagnostika nužna je za dijagnozu kvara na vozilu i odnosi se na rad motora. Ukoliko sumnjate na bilo kakav kvar, računalna dijagnostika će otkriti o čemu je riječ te procijeniti vrijeme i trošak popravka. Zatražite svoj termin!

Servis vozila

Autoservis Kliman nudi servis za sve vrste vozila. Servis vozila može podrazumijevati prvi servis vozila, redovan servis te održavanje i servis prije tehničkog pregleda. Kvalitetan, redovan i pravovremen servis znači zdravlje za Vaš automobil te bezbrižnu i ugodnu vožnju za Vas.

Auto Elektrika

Elektronika je postala sve kompleksnija i ponekad je puno lakše zamijeniti instrumentnu ploču (sklop) nego ju popravljati. Imajte na umu da cijena novoga sklopa može premašiti iznos od 10 tisuća kuna. Kako za sve postoji lijek, postoji i za elektroniku, pa Vašeg limenog bolesnika bez straha dovezite u naš auto servis.